461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Den dětí se blíží! Máte všechno nachystáno?

aktualizováno: 23. 6. 2024 Iveta Brožková

Oslavte Den Dětí 1.6.Jedna z nejoblíbenějších dětských událostí se blíží. Už 1. června všichni caparti oslaví Mezinárodní den dětí, na který se musí připravit i rodiče a prarodiče. Nachystejte letos něco speciálního. Poradíme vám ty nejlepší dárky, kterými si je získáte.

 

3 senzační tipy na dárek ke dni dětí pro kluka

1. Model dopravních prostředků na ovládání

Každý kluk po RC modelu touží. Mít pořádné fáro na ovládání, se kterým bude moct řezat zatáčky a závodit s kamarády? Splněný sen. Jízda po silnici tomu vašemu přijde jako nuda? Žádný problém. Fičet to může po vodě i ve vzduchu. Stačí zvolit jiný prostředek - loď nebo vrtulník.

 

 

Zobrazit RC modely →

 

 

2. Robot - super dárek pro budoucí vědce

Funkční robotická ruka, pohyblivý stroj s pásy, která zvládnou i venkovní terén nebo mašinka připomínající brouka? To jsou super roboti, které zajistí hodiny plné zábavy a průzkumů.

Stavebnice pro děti

Zobrazit stavebnice →

 

 

3. Auto jako pro dospěláka

Kluky prostě auta fascinují. Pokud mu pořídíte takové, které bude vypadat jako opravdické a bude ho moci řídit, bude nejšťastnější na světě. Ověřeno, vyzkoušeno.

Dětské autíčko se sedačkou

Zobrazit venkovní autíčka →

 

 

3 senzační tipy na dárek ke dni dětí pro holku

1. Zahradní domek, ať má kde hospodařit

Každý potřebuje mít prostor, který bude jenom jeho. Když vaší holčičce dopřejete hned celý domek, odměnou vám bude ten nejšťastnější a nejupřímnější úsměv a pozvání na čaj o páté, který si vychutnáte spolu s jejími plyšovými kamarády.

Dětský domeček pro holky

Zobrazit domečky pro slečny →

 

 

2. Luxusní kuchyňka nebo sada na písek

Kuchyňku potřebuje každá správná hospodyňka, i ta nejmenší. Někde se přeci musí naučit vařit! V létě kromě kuchyňky využije i sadu na písek, kde se přeci dá taky skvěle péci sladké dobroty. Třeba taková písková bábovička s kamínkovou polevou? L-a-h-o-d-a!

Dětská kuchyňka pro holky

 
 
 

3. Kdo říká, že auta jsou jen pro kluky?

Jasně, že dneska už nikdo. I holky chtějí řídit rychlé a luxusní stroje - takový fajnový červený Mercedes bude skvěle pasovat i k něžné dívce. Sama si moc dobře pamatuji, jak jsem jako malá bratránkovi záviděla jeho teréňáka na elektriku s opravdovým volantem.

Venkovní autíčka pro holky
 
 
 

Nejlepší tip na dárek ke dni dětí jsme si nechali na konec

Využijete ho hlavně v případě, že dětí nebo vnoučat máte více a že máte zahradu, kde s nimi trávíte čas. Pokud tuto atrakci pro vaše prcky pořídíte, stanou se nejoblíbenějšími kamarády pro všechny děti z okolí a nikdy je už neuslyšíte říct “já se strašně nudím”.

 

Co je tím skvělým dárkem?

 
 
 

4 důvody, proč jim pořídit tuhle boží atrakci

sfouknete zábavu na celé léto - tohle je bavit jen tak nepřestane
hravě zvítězí v souboji s tablety a počítači a dostanete je konečně na vzduch
už nikdy nebudou sami - vždycky se najdou kamarádi na hraní
pořádně se na ní vyřádí, takže večer nebudou zlobit a budou se těšit do pelechu

 

 

Iveta Brožková

Autorka: Iveta Brožková
iveta@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Chcete novou dávku inspirace? Jsem tu pro vás. Mezi moje zájmy patří cestování a s tím spojené focení, sport a také jídlo včetně jeho vaření a pečení. Jistě vás proto nepřekvapí, že se spousta mých článků bude točit okolo kuchyně.

Kategorie článku