461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Jak na kuchyň snů?

aktualizováno: 13. 7. 2024 Iveta Brožková

Jak si pořídit novou kuchyňKaždý má sny, jak by měla vypadat ideální kuchyň. Pro někoho je ta pravá moderní, pro jiného zase znamená dřevo a rodinnou pohodu. Každá kuchyň potřebuje kvalitní spotřebiče, které podtrhnou krásu tohoto srdce domova, jsou praktické a ulehčí život.

 

Jak se vyznat v džungli kuchyňských spotřebičů?

Nejlepší značky domácích spotřebičůV dnešní době je trh plný spotřebičů nejrůznějších značek s nejrůznějšími funkcemi. Velmi trendy jsou pak vestavné kuchyňské spotřebiče, které šetří drahocenné místo a nenarušují vzhled kuchyně. Prostě s ní krásně splynou v jeden celek a vytvoří tak elegantní a estetický prostor. Pro zákazníky však není vůbec jednoduché se v tom množství a typech zorientovat a najít to pravé ořechové. Od toho jsme tu ale my a v boji za kvalitními spotřebiči budeme vaší pravou rukou, která vám doporučí jen to nejlepší.

 

Za kolik se dá pořídit set kuchyňských spotřebičů?

Ve Spořílkovi umíme nabídnout sety všech cenových kategorií. Víme, že mladá maminka má na nákup kuchyňského setu úplně jiné finance než manželé, kteří nezařizují kuchyň poprvé a od spotřebičů očekávají širší portfolio funkcí. Pokud o nových spotřebičích přemýšlíte a zajímalo by vás, jak by takový set mohl vypadat a kolik by stál, vyplňte naprosto nezávazný formulář a vše se dozvíte. My navrhneme set, který pokryje vaše potřeby a připojíme i cenovou kalkulaci. Navíc i ušetříte, protože set spotřebičů nabízíme vždy za výhodnější cenu, než kdybyste kupovali spotřebiče zvlášť.

 

 

Vyplnit absolutně nezávaznou poptávku na set spotřebičů

 

 

Máte už rekonstrukci kuchyně za sebou nebo jí zatím plánujete?
Podělte se o své zkušenosti

Iveta Brožková

Autorka: Iveta Brožková
iveta@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Chcete novou dávku inspirace? Jsem tu pro vás. Mezi moje zájmy patří cestování a s tím spojené focení, sport a také jídlo včetně jeho vaření a pečení. Jistě vás proto nepřekvapí, že se spousta mých článků bude točit okolo kuchyně.

Kategorie článku