461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Nové nádobí = nové možnosti

aktualizováno: 24. 6. 2024 Iveta Brožková

Nové nádobí do kuchyněZnáte to. Každý den, od časného rána, musíte myslet na přípravu jídla pro celou rodinu. Manželovi je potřeba připravit do práce zdravou svačinu, děti zase potřebují snídani k nastartování dne a ani je bez svačiny z domů vyslat nemůžete. Na vše potřebujete nádobí, nože, misky, lahve na pití...

 

Také pro přípravu chutného oběda se bez funkčního nádobí neobejdete, používání hrnců a pánví je na každodenním pořádku. I další kuchyňské náčiní jako vařečky a obracečky vám pomáhají v boji proti hladu. 

Hrnce a nádobí do kuchyněPokud vaše rodina miluje sladké, pravděpodobně plníte i roli cukrářky, která se snaží potěšit mlsné jazýčky svých milovaných lahodným dortíkem nebo koláčem. To znamená jediné - je potřeba další nádobí, jsou potřeba plechy, metličky a stěrky

Jistě se vám stává, že ne vždy máte nádobí dostatek. Misku pošlete s jídlem na ochutnání babičce, oblíbená pánev je ještě plná po včerejším vaření a dítko si svačinový box zapomnělo ve družině. Zase. Jednou tam zapomene snad i hlavu. 

Tento problém se obzvlášť stupňuje, pokud máte myčku na nádobí. Prostě vždycky je v ní uloženo špinavé nádobí, které zrovna potřebujete. 

Co takhle tento problém vyřešit a koupit si další nádobí, které je stylové, kvalitní a perfektně podtrhne vaše kuchařské dovednosti?

 

Skladování a přenášení potravin bude hračkou

Krabičky a potravinové dózy jsou doma vždy nedostatkové zboží. A pokud už nějaké máte, nikdy k nim nemůžete najít pasující víčko. Nebo miska protéká, nebo je moc malá.

Šetřete své nervy a pořiďte si nové boxy na potraviny, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů šetrných ke zdraví vaší rodiny.

  • Lamart LT6001 + 3 roky záruka

    Lamart LT6001 + 3 roky záruka
    599 Kč
    jen 1 ks za tuto cenu
    u vás doma zítra

    4 hodnocení Sada dóz Lamart pro skladování a přenášení potravin.

    • poslední 1 ks za tuto cenu
    • 3 roky záruka
  • JATA 907

    JATA 907
    199 Kč
    Dostupnost na dotaz

    Svačinový box Jata s hermetickým uzávěrem, sklopným držadlem a lžičkou pod krytkou ve víčku.

  • DeLonghi ECOV 311 BG

    DeLonghi ECOV 311 BG
    4 593 Kč
    více než 5 ks skladem
    u vás doma 9. 7.

    Stylové pákové espresso DeLonghi v retro designu s tryskou na cappuccino, nerezovým bojlerem a oddělenými t...

    • doprava zdarma

 

Hrnečku vař! A ty, pánvičko, taky

Hrnce a pánve LamartVaření pro velkou rodinu není snadné, hlavně víkendové obědy si žádají dostatek hrnců a pánví.

Nejsou ty vaše dost velké pro množství, které vaříte? Pánvičky jsou už poškrábané a nevyhovují vám? Kupte si nové! Vaření vás bude zase bavit a třeba budete mít chuť vyzkoušet i nové recepty. A jako tečku můžete přihodit i kuchyňské náčiní.

P.S. My se přímo zamilovali do francouzské značky Lamart, která je hravá a moderní.

 

Pečící formy pro sladký život

Formy na bábovky, muffiny a plechyPoslední dobou je pečení sladkostí hit. Ještě aby ne, dortíky má rád každý. Chcete taky zkoušet všechny ty lákavé recepty na muffiny, cupcaky, koláče, dorty, bábovky a kdoví, co ještě?

Chybí vám ale ty správné nádoby? Koukněte ještě o kousek níž a začněte lovit v paměti, který recept zkusíte jako první a do které formy se bude nejlépe hodit. 

Iveta Brožková

Autorka: Iveta Brožková
iveta@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Chcete novou dávku inspirace? Jsem tu pro vás. Mezi moje zájmy patří cestování a s tím spojené focení, sport a také jídlo včetně jeho vaření a pečení. Jistě vás proto nepřekvapí, že se spousta mých článků bude točit okolo kuchyně.

Kategorie článku