461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Tajná zbraň na boj s nepořádkem

aktualizováno: 26. 6. 2024 Katka Vodová

Jak bojovat s nepořádkemSnažíte se zlikvidovat nepořádek ve svém domově, ale v tomto nerovném souboji dosahujete maximálně na remízu? Máme pro vás super tajnou zbraň, se kterou z vás rázem bude vítěz a váš domov bude krásně čistý.

 

Chcete vědět, jak vyčistit domov od shora až dolů?

  • Máte ve vašem domově hodně místností, které je potřeba pravidelně uklízet?
  • Máte v různých pokojích různé podlahy, ať už koberce, parkety, lino nebo dlažbu?
  • Nebaví vás kupovat a měnit sáčky do vysavačů?
  • Máte rádi jednoduché a funkční věci, které ale mají pořádnou výbavu?
  • Děláte věci rádi pořádně, ale nechcete se u toho sedřít z kůže?

Sedí na vás výše uvedené? Pokud ano, věnujte pozornost pomocníkovi, který vám pomůže s důkladným a efektivním úklidem, který vás nebude stát zbytečně moc sil.

 

 

Máte velký domov s mnoha místnostmi?

Velké prostory si žádají velkého pomocníka, který se nezalekne ani stovek metrů čtverečních. Nezáleží na tom, jestli se jedná o haly, kuchyně, obýváky nebo ložnice, s výkonným sluhou zbavíte každičký kousek podlah prachu, chlupů, alergenů i zažraných nečistot.

Kdo zvládne uklidit i váš domov?

 

Jak je to s čištěním různých typů podlah?

Každý druh podlahy má svá specifika týkající se jeho čištění. To ale neznamená, že musíte mít jednoho pomocníka na koberce, druhého na lino a třetího na plovoucí podlahu. Stačí mít jednoho univerzálního, který si poradí se všemi typy podlah. Bez kompromisů, s maximálním účinkem. My pro vás přesně takového máme.

Jak vyčistit koberce

 

 

Jak se zbavit nepraktických sáčků do vysavačů?

Výměna sáčků do vysavače je peklo. Doslova. Mraky prachu, smrad a nehygienická manipulace s týdny až měsíci starými nečistotami, kde to životem jen bují. Nezanedbatelná není ani cena, kterou za pytlíky utratíte a koho má pořád bavit jejich shánění? Zní po tom všem vysávání do vody obohacené vonnými oleji jako sen? Proměňte sen ve skutečnost.

Poradíme vám, s kým si sen splnit

 

Chcete funkčnost a jednoduchost?

V jednoduchosti je krása. Protože čím složitější mechanismus, tím je větší pravděpodobnost, že se něco porouchá a oprava bude stát nemalé peníze. Snadná manipulace a ovládání už je jen taková třešnička na dortu. Když ještě jednoduchost neubírá na funkčnosti, z velké části také díky široké výbavě příslušenství, máte s takovým pomocníkem vyhráno.

Kvalitní vyčištění koberců v bytě

 

 

Jak mít maximální výsledky s minimálním úsilí?

Klíč je snadný - stačí na to jít chytře. A to tak, že těžkou práci přenecháte někomu jinému. Mašince, která vyčistí do hloubky každý povrch, včetně čalouněného nábytku a zašlých koberců. Mašince, která si poradí se špínou od běžného užívání, dětí i zvířat. Prostě mašince, kterou jen tak něco nezaskočí.

 

Co je tou tajnou zbraní?

 

Katka Vodová

Autorka: Katka Vodová
katka@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Jsem zatím stále školou povinná, do Magazínu tak přispívám pouze ve svém volném čase. Zjistila jsem, že spoustě lidí dělá problémy výběr elektro spotřebičů, snažím se proto pro ně psát přehledné rádce, kteří výběr usnadní. Občas také přidám článek s tipy do domácnosti.

Kategorie článku