461 100 150 Po–Pá 9.00–16.00 zavolejte mi

Připravte se dokonale na jarní úklid

aktualizováno: 23. 6. 2024 Katka Vodová

jarní úklidStejně jako před Vánocemi, i s příchodem jara je na programu mnoha domácností velký jarní úklid. Pravděpodobně nikdo ho nevnímá s velkým nadšením, absolvovat ho ale zkrátka musíme. Jednou za čas neuškodí nastolit pořádek domova pěkně z gruntu

 

Úklid si musíme umět zpříjemnit

úklid domácnostiKromě toho, že si k tomuto velkému zásahu pustíme oblíbenou hudbu, aby nám vše lépe utíkalo, můžeme si úklid zjednodušit i příjemnými pomocníky, kteří nám ušetří spoustu sil i času.

Proto, než začnete tepovat koberce a vysávat ostatní podlahové krytiny, zvažte, zda by nebylo efektivnější mít takového pomocníka, který zvládne víc než jen jednu činnost. Představte si skvost, který vysává na mokro i na sucho a stačí kromě hladkých ploch i na koberce. Může být klidně váš!

 

STOP jarním alergiím

stop alergiímJestliže jste se doposud durdili nad právě vyluxovanou podlahou, na níž stejně zůstala drobná smítka a prach, teď už můžete být klidní. Tedy pokud dáte šanci nejoblíbenějšímu vodnímu vysavači LIV Aquafilter 2000.

Ten si totiž dokonale poradí s prachem, roztoči, pyly i chlupy, které po sobě zanechávají na nejrůznějších místech domácí mazlíčci. S tímto všestranným pomocníkem se nemusíte obávat ani těch nejdrobnějších mikročástic nechtěného nepořádku. 

 

Jarní úklid ve vašem autě

Každé auto si v zimě užije své, a to nejen zvenčí, ale i zevnitř. Sůl, kamínky a jiné druhy posypů často nevnímáme ani tehdy, když je sypeme po koberečcích a jiných doplňcích v autě ze svých bot.

Avšak v případě, že jsme v zápalu prozřetelnosti pořídili do domácnosti všestranný vysavač, který se umí přizpůsobit snad každému povrchu, můžeme s ním bez obav i svého čtyřkolého miláčka vyčistit do posledního kamínku nebo zrnka soli. Koberečky zůstanou krásně vytepované a auto bude uvnitř zářit. A stačí k tomu tak málo.

 

Už žádné filtrační sáčky

vysavač bez filtračních sáčkůPryč jsou doby, kdy byly hospodyňky otrokyněmi nevábných filtračních sáčků. Moderní vysavač dostane pyly a prach tam, kde je naprosto zneškodní – do vody. Ušetříme si tak nejeden syrový pohled na všechno, co vysavač v bytě či domě pobral.

Úklid nemusí být nutně zlem, pokud víme, čím si ho můžeme zjednodušit a zpříjemnit. Získejte dokonale čistý domov s pomocí všestranných pomocníků. Stačí si jen vybrat!

 

LIV Aquafilter 2000 - saje, myje, tepuje a čistí vzduch

    Liquid error: internal

Co říkáte na LIV Aquafilter naši zákazníci?

Nejlepší doporučení je zkušenost spokojeného uživatele, který má LIV Aquafilter doma.

„Potřeboval jsem tepování a zároveň suché vysávání a tento produkt mi splňuje vše. Jednoduchá obsluha a složení a rozložení zvládne opravdu každý. Zkušenosti mám dobré i když vysavač vlastním teprve krátkou dobu. Vysavač má opravdu sací výkon obdivuhodný. Je mobilní a koberec je opravdu řádně vyčistěn“.

Ladislav Zítek, zakoupil u Spořílek.cz, 16. 1. 2014

„Vysavač jsem si pořídil na základě recenzí, jeho využití a ceny. Vhodný do bytů s chlupatými zvířátky. Vhodný pro vysávání všech povrchů. Nemusím kupovat sáčky do vysavače, které jsem musel u jiných vysavačů často měnit.“

Pavel Šindelář, zakoupil u Spořílek.cz, 6. 1. 2014

Je to celmi kvalitní přístroj za málo peněz. Při dodržení všech podmínek v návodu vydrží přístroj opravdu dlouho. Již tento vysavač používám několik let. Vysavač používám časo a hodně jej zatěžuji. Nejvíce oceňuji také dostupnost všech dílů za přijatelné ceny.“

Jíra Jaroslav, zakoupil u Spořílek.cz, 15. 3. 2013

Chcete si přečíst více o zkušenostech uživatelů? Podívejte se na další hodnocení.

 

 

Katka Vodová

Autorka: Katka Vodová
katka@sporilek.cz
Facebook Spořílek.czTwitter Spořílek.czYoutube Spořílek.czGoogle Plus Spořílek.cz

Jsem zatím stále školou povinná, do Magazínu tak přispívám pouze ve svém volném čase. Zjistila jsem, že spoustě lidí dělá problémy výběr elektro spotřebičů, snažím se proto pro ně psát přehledné rádce, kteří výběr usnadní. Občas také přidám článek s tipy do domácnosti.

Kategorie článku